ホクホク旨すぎ!スコップいもチーズ北海道 How to Make Scoop poteto cheese

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じゃがいもを皮ごと美味しく無駄なく簡単にトロ~リとろけるチーズと一緒に食べませんか(^^)?これこそ!北海道スコップレシピ♪バターかおる美味しさはたまりません♥是非!食べてね♪
How to Make Scoop poteto cheese
Could you eat yummy potato with drowsily cheese?♬
Eat to every skin potato to more delicious♥
A smell of the butter is so good. Let’s try to eat !!

chibikbacooking

<材料 Ingredients>
・じゃがいも6個(700g)
6Potato(700g)
・塩コショウ
Solt and pepper(a bit)
・牛乳 50ml
Milk(50ml)
・とろけるチーズ100g
Cheese(This time is 100g)
・バター 大さじ1
Butter(1 tbs)
・じゃがいもを茹でる時に大さじ1/2の塩を使います
I use ahalf tablespoon solt when boil a potato.

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