▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
My favorite kitchen item / food item
◎turk ターク Classic Frying pan 18cm クラシックフライパン
http://amzn.to/20vquqs
◎Staub ストウブ ココット・ラウンド 18cm ブラック
http://amzn.to/28NtdN0
◎Arte Legno | アルテレニョ のカッティングボード
形違いですが、1点ものですので同じものはありません。
http://amzn.to/2kfHrai
http://amzn.to/2lihwCX
http://amzn.to/2li9zxj
——————————————————————————————
★レシピはブログに載せています。
「今週の常備菜!3/6」
http://obentotyu.blogspot.jp/2017/03/36.html
★ブログはほぼ毎日更新中!
Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/
▼今日の常備菜メニュー
・片栗粉付むき海老
・牛丼の具
・鮭の塩麹漬
・鶏軟骨唐揚げ
(その他)
・マカロニサラダ
・カボチャサラダ
・ささみシソチーズロール(冷凍保存)
・麻婆の素(冷凍保存)
——————————————————————————————
【レシピリンク/Recipe link】
・マカロニサラダ/Macaroni salad
https://www.youtube.com/watch?v=HozUO846cN8(1:30)
・カボチャサラダ/Pumpkin salad
https://www.youtube.com/watch?v=LE266iZDI00(2:52)
・ささみシソチーズロール(冷凍保存)/Green perilla and cheese wrapped in chiken tender(Frozen strage)
https://www.youtube.com/watch?v=oYFfpuy8MJ0(1:51)
・麻婆の素(冷凍保存)/Seasoning for Mabo Tofu(Frozen strage)
https://www.youtube.com/watch?v=DFVY-gkzGCs(1:37)
——————————————————————————————
**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**
▼This week’s Joubisai MENU
Shelled shrimp with potato starch(Frozen strage)
Beef Bowl ingredients(Frozen strage)
Marinated salmon with Shiokouji(salty fermentation)(Frozen strage)
Deep-fried chicken cartilage(Frozen strage)
Macaroni salad
Pumpkin salad
Green perilla and cheese wrapped in chiken tender(Frozen strage)
Seasoning for Mabo Tofu(Frozen strage)
In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.
コメント