【一品レシピ】ゴボウともやしでかさまし豚照り焼き How to Make Pork teriyaki Japanese recipe

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ゴボウともやしをたっぷりつかうから少しの豚肉でボリュームたっぷりの照り焼きができます(^^)ヘルシーで力つけたいけどダイエットもしたい方!安くて美味しい豚ちゃん照り焼き是非、食べてみてね~♥

How to Make Pork teriyaki Japanese recipe
Teriyaki of the pork which I fully used a burdock and the bean sprouts! It is very easy and cheap♪ recommended for a person of the diet. Let’s cook it♥

<材料>
・豚こま肉 250g
・豚ひき肉 250g
・ゴボウ 2本
・もやし 2袋
・塩コショウ 少々
・片栗粉 大さじ4
・卵 1コ
・チビカバの万能タレ 大さじ4
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万能タレを使わない場合は
・酒 大さじ2
・みりん 大さじ2
・砂糖 大さじ2
・醤油 大さじ3
煮汁がなくなるまで煮絡めてOKですよ(^^)
***************

・250g Pig top meat
・250g Ground pork
・2 Burdock
・2 bags Sprout
・a bit Solt and pepper
・4 tbsp Starch
・1 Egg
・4 tbsp All-around sauce of Chibikaba
****************
・2 tbsp rice wine
・2 tbsp mirin
・2 tbsp suger
・3 tbsp soy sause
Pease boil !!

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