▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
My favorite kitchen item / food item
◎Arte Legno | アルテレニョ のカッティングボード
形違いですが、1点ものですので同じものはありません。
http://amzn.to/1WMe52Q
◎笹の葉(食品用)
http://amzn.to/1qN9X51
——————————————————————————————
#関電あなたのお弁当withheart
今日は、暑い夏にさっぱりと頂ける、生ハムの手毬寿司弁当です。
抗菌作用のある笹の葉を敷き、大葉、レモン、アボカドで爽やかなお寿司です。
ちなみに、ご飯は40gのおにぎりにしています。
ちょっと面倒ですが、量っていれることにより大きさが揃って綺麗です。
主人から「暑くて食欲なかったけど、寿司飯ならイケるね!」
と、行ってもらえました^^
※抗菌シート・保冷剤を使用しています。
Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/
▼今日のお弁当メニュー
*生ハムの手毬寿司
*ヤムウンセン
*ゴーヤの肉詰め
——————————————————————————————
【寿司酢】(1.5合分)
<材料>
・酢 大2
・砂糖 大2.5
・塩 小1
・粉末昆布出汁 小1/2
<作り方>
材料を合わせて、電子レンジで加熱して溶かしておく
——————————————————————————————
**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**
▼Today’s obento MENU
*Raw ham ball-shaped Sushi
*Yum Wunsen (Spicy glass noodle salad)
*Stuffed bitter gourd
Please always use the antibacterial sheet and the ice pack!!
[Sushi vinegar ](Cooked rice 400g)
(cooking ingredients)
・Vinegar 2tbsp
・Sugar 2.5tbsp
・Salt 1tsp
・Granules kelp soup stock 1/2tsp
(How to make)
The combined material, keep dissolved by heating in a microwave oven
In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.
コメント