暑い夏にさっぱり!! 生ハムの手毬寿司 弁当~How to make today’s obento【LunchBox】~276時限目 【お弁当】

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▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
 My favorite kitchen item / food item

◎Arte Legno | アルテレニョ  のカッティングボード
 形違いですが、1点ものですので同じものはありません。
 http://amzn.to/1WMe52Q

◎笹の葉(食品用) 
 http://amzn.to/1qN9X51

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#関電あなたのお弁当withheart

今日は、暑い夏にさっぱりと頂ける、生ハムの手毬寿司弁当です。
抗菌作用のある笹の葉を敷き、大葉、レモン、アボカドで爽やかなお寿司です。

ちなみに、ご飯は40gのおにぎりにしています。
ちょっと面倒ですが、量っていれることにより大きさが揃って綺麗です。

主人から「暑くて食欲なかったけど、寿司飯ならイケるね!」
と、行ってもらえました^^

※抗菌シート・保冷剤を使用しています。

Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/

▼今日のお弁当メニュー
*生ハムの手毬寿司
*ヤムウンセン
*ゴーヤの肉詰め

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【寿司酢】(1.5合分)
<材料>
・酢 大2
・砂糖 大2.5
・塩 小1
・粉末昆布出汁 小1/2

<作り方>
材料を合わせて、電子レンジで加熱して溶かしておく

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**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**

▼Today’s obento MENU 
*Raw ham ball-shaped Sushi
*Yum Wunsen (Spicy glass noodle salad)
*Stuffed bitter gourd

Please always use the antibacterial sheet and the ice pack!!

[Sushi vinegar ](Cooked rice 400g)

(cooking ingredients)
・Vinegar 2tbsp
・Sugar 2.5tbsp
・Salt 1tsp
・Granules kelp soup stock 1/2tsp

(How to make)
The combined material, keep dissolved by heating in a microwave oven

In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.

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