▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
My favorite kitchen item / food item
◎Staub ストウブ ココット・ラウンド 18cm ブラック
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◎Arte Legno | アルテレニョ のカッティングボード
形違いですが、1点ものですので同じものはありません。
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◎SHIMANTO 取っ手付 薄型まな板 L
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以前、義母に頂いていた冷凍の牛スジ肉。
それを使って作った牛スジ煮込み。
もう随分前からウチの定番メニューです^^
写真がこれしかなくて・・・
盛ってる写真じゃなくてスミマセンっ。
レシピはブログに載せていますので参考にどうぞ^^
★ブログはほぼ毎日更新中!
Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/
「あっさり!!絶品!!病みつき!!牛スジ煮込み」
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**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**
▼Today’s MENU
[ beef tendon stew]
(cooking ingredients)
Beef fillet meat 500 ~ 1000 g
1/2 Japanese radesh
Raw rice (or Cooked rice) about 1tbsp
Chili peppers (get rid of seeds) as you like
1 White leek
(seasoning)
About 1/4 teaspoon salt
3 tbsp Thin Soy Sauce
2 tablespoons of mirin
※Since meat and water are appropriate amounts, please taste seasoning and adjust.
In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.
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