豚肩ロースでカルビ風!スタミナ焼き肉弁当~How to make today’s obento【LunchBox】~269時限目 【お弁当】

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▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
 My favorite kitchen item / food item

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◎Arte Legno | アルテレニョ  のカッティングボード
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今日は、安い豚肩ロース肉を見つけたので、
カルビ風スタミナ焼肉弁当に!!

ちょうどこの間、大好きなコウケンテツさんが作られていて
とーっても美味しそうだったので、
それを参考にちょっとアレンジしてお弁当にしてみました。

ちょっと甘目だったので、砂糖は少し控えめでもいいかもです。

#関電あなたのお弁当withheart

Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/

▼今日のお弁当メニュー
・ごはん
・豚肩ロースのカルビ風焼き肉
・ゆで卵
・茄子のポン酢焼き
・レッドキャベツのマリネ
・しめじの豚巻き
・プチトマト

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▼今日のレシピ

【豚肩ロースのカルビ風焼き肉】

<材料>
・豚肩ロース(塊)・・・200g
・にんにくの芽・・・5~6本

(漬けダレ)
・砂糖・酒・白ゴマ・・・大1
・醤油・コチュジャン・・・ 小2
・長ネギみじん切り・・・大1
・ごま油・・・大1

<作り方>
1.肩ロースを1cm厚さにカットし、軽く筋をカットして包丁の背中で叩く
2.にんにくの芽は、食べやすい長さにカット
3.ごま油以外の漬けダレを合わせて混ぜ、最後に胡麻油を加えて混ぜる
4.1を漬けダレに浸し、上からニンニクの芽を乗せて落としラップをして、15分以上置く(前日から漬けても◎)
5.熱したフライパンで焼く。

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**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**

▼Today’s obento MENU 
.Rice
.Pork boston butt B.B.Q
.Boiled egg
.Eggplant ponzu sauce saute
.Marinated red cabbage
.Shimeji mushroom wrapped in pork
.Cherry tomato

▼Today’s Recipe
[Pork boston butt B.B.Q]

(cooking ingredients)
.Pork boston butt about 200g
.5-6 Garlic shoots

(Marinade liquid)
・Sugar,Sake,Sesames・・・each 1tbsp
・Soy sauce, gochujang (Korean red chili paste)・・・each 1tsp
・Chopped white leek・・・1tbsp
・Sesame oil 1tbsp

(How to make)
1.Pork boston butt is cut in the 1cm thickness, and pound pork with the back of a knife(double-sided)

2.A sprout of garlic is cut in the length easy to eat.

3.It’s mixed together with Marinade liquid besides the sesame oil, sesame oil is added in the end and it’s mixed.

4.1 is soak in Marinade liquid, Put the garlic shoots from the top, place the perfect and cling film.
and put for more than 15 minutes.(It’s OK to pickle on the previous day.)

5.Broiled by a heated frying pan.

In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.

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