トンテキ乗っけ弁当~How to make today’s obento【LunchBox】~282時限目 【お弁当】

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▼本日使用しているお気に入りキッチン/食品アイテム
 My favorite kitchen item / food item

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◎turk ターク Classic Frying pan 18cm クラシックフライパン
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 形違いですが、1点ものですので同じものはありません。
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#関電あなたのお弁当withheart

先週は土日もお仕事頑張った旦那さんへ
お疲れ様の意味も込めて、トンテキ弁当!
トンテキ用豚ロース肉が安く売ってたってのもありますが。笑
柔らかく、ソースも美味しくできました^^

Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/

▼今日のお弁当メニュー
・ご飯
・キャベツ
・トンテキ
・アスパラのグリル焼き
・ひじきと蓮根のツナマヨサラダ
・プチトマト
・味噌玉

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【トンテキ】
<材料>
・豚ロース肉 2枚
・塩・黒コショウ 適量
・白ワイン 約大さじ2

(ソース)
・肉汁 全部
・すりおろし玉ねぎ 1/4個分
・醤油、みりん、酒 各大さじ1

<作り方>
1.豚ロース肉は、脂肪部分の筋を数カ所カットし、塩コショウをふる
2.熱したフライパンに油を引き、お肉を焼く。
3.焼色が付いたら、ひっくり返して白ワインを入れ、蓋をして蒸し焼きする。
4.水分が無くなったら、お肉を取り出し、アルミホイルで包み5分ほど置く。
5.肉を焼いたフライパンを洗わず、ソースの材料を入れ煮立てる。
6.4で出てきた肉汁も加える。

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**Since the English do not know, it has been translated by using the google translation.
I’m sorry when I make a mistake.**

▼Today’s obento MENU 
.Rice
.Pork steak
.Shredded cabbage
.Grilled asparagus
.Canned tuna mayonnaise salad of lotus root and hijiki
.Cherry tomato
Instant miso soup ball

[Pork steak]
(cooking ingredients)
Two pork loin
Salt&black pepper appropriate amount
Wwhite wine about 2 tablespoons

(Source)
Gravy all
Grated 1/4 pieces of onion
Soy sauce, mirin, sake each 1 tablespoon

(How to make)
1. pork loin meat, and several places cut the muscle of the fat part, sprinkle salt and pepper
2. Pull the oil in a frying pan heated, bake the meat.
3. When with grilled color, turned upside down put the white wine, and steamed with a lid.
4. When there is no water, take out the meat, put about 5 minutes wrapped in aluminum foil.
5. unwashed frying pan baked meat, simmer put the material of the source.
Also added gravy that came out in 6.4.

In my blog sidebar there is the translation button.
In the case of smartphones, it is available translation by the WEB version display.

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