【作り置き・常備菜㉛】 2016/04/11~How to make Joubisai(鶏つみれ(つくね) ・大豆とひじきとキャベツのツナマヨサラダ・蓮根の挟み焼き(下準備)・蓮根の照り焼き他)

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お弁当

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今週の常備菜です!

Blog「お弁当中」
http://obentotyu.blogspot.jp/

◯今週の常備菜メニュー
・鶏つみれ(つくね)
・大豆とひじきとキャベツのツナマヨサラダ
・メンチカツ(冷凍保存)
・ほうれん草とチーズの肉巻きフライ(冷凍保存)
・ゆでブロッコリー
・蓮根の挟み焼き(下準備)
・煮蒟蒻
 レシピ→https://www.youtube.com/watch?v=a-cHphnRZF0(4:05)
・蓮根の照り焼き
・人参と蒟蒻の金平

◯This weeks “Joubisai”
.Chichken meat ball
.Canned tuna mayo salad of soybean and hijiki and cabbage
.Minced meat cutlet(Frozen storage)
.Spinach& cheese wrapped in pork cutlet(frozen strage)
.Boiled broccoli
.Sandwiching the mince between lotus root sauteed(Preliminary arrangements)
.Simmered konjac
 Recipe→https://www.youtube.com/watch?v=a-cHphnRZF0(4:05)
.Teriyaki lotus root
.Kimpira of carrots and konjac

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